Velkommen til BOV IF Tennis
Klubben er grundlagt i 1938 som Padborg Tennisklub og rådede over 2 baner indtil 1978 hvor den blev en afdeling under BOV IF. I dag kan vi tilbyde 6 fine, velplejede rødgrusbaner, samt et flot klubhus med alle faciliteter til omklædning, bad og ophold.

Klubhuset anvendes også af BOV IF's petanqueafdeling. Det hele ligger naturskønt på Tværgade 11A, 6330 Padborg.
klubhus

I klubben lægger vi stor vægt på det sociale og hyggeligt samvær. For de der ønsker større udfordringer, har vi tilbud om deltagelse i turneringer, stævner og træningsforløb.

Vi er ca. 90 medlemmer, men har plads til flere. Kunne du tænke dig at blive medlem, så finder du kontingentsatser og vejledning under menuen kontingent.

Standerhejsning/baneåbning lørdag den 28. april 2018

Men inden da skal banerne klargøres med bl.a. gammelt grus af og nyt på, og det skal ske den 7. og 8. april fra kl 10.00
Hertil skal der bruges mange frivillige hænder, så har du tid til at give en hånd med så venligst kontakt

Bent Nielsen telf: 28940537 – mail: habeni@mail.dk