DGI - turnering 2018

Har du lyst til at møde spillere fra andre sønderjyske tennisklubber,skulle du måske deltage i DGI Sønderjyllands turnering. Et hold består af 2 spillere.

Der spilles i følgende rækker: Damer, herrer eller mix og man kan vælge mellem at spille 2 singler og en double eller kun double,hvor der så spilles bedst  af 5 sæt. Holdene deles ind i grupper efter alder og styrke.Spillerne sørger selv for bolde og transport til udenbys kampe,samt aftaler terminer med modstanderne.Der må kun bruges 2 personer pr. match.Det behøver ikke være de samme 2 spillere, der spiller alle  matcher.

Turneringen starter den 17. maj til den 30. sept. 2018.

Kåring af vinderne med medaljeuddeling, foregår den 25. oktober 2018 kl. 1800  på Folkehjem, 6200 Aabenraa

Deltagergebyret er kr. 300,00 pr tilmeldt hold og betales af klubben. Hvis man ikke gennemfører turneringen vil beløbet blive opkrævet hos de pågældende spillere.

Sidste frist for tilmelding af hold er  den 5. maj 2018

Tilmelding og information hos Heidi Petersen, tlf. 7467 3121 eller mail: heidipetersen@mail.dk